Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
14. des. 2023

Nytt samarbeid og storkontrakt mellom LSE og NP Bygg

LSE byggesystemer og NP Bygg AS signerte en kontrakt til en verdi på i overkant av 46 millioner kroner eks. mva. 

NP Bygg er totalentreprenør og er godt i gang med å bygge 290 leiligheter på Lørenskog for byggherre Thon Eiendom. Prosjektet heter Skårerløkka Premium, og er planlagt ferdigstilt i 2026.

 

LSE skal levere komplette ytterveggselementer og takelementer ferdig montert til byggetrinn 2 og 3. Det leveres precut-pakker til de stedene man ikke kan komme til med elementer. Produksjonsoppstart for LSE er rett over nyttår, og montering er planlagt til ca. april 2024. 

 

(Bygg.no har skrevet om utbyggingen tidligere: https://www.bygg.no/thon-eiendom-lanserer-skarerlokka-premium/1463575!/

 

-          Vi er takknemlig for å ha blitt valgt som leverandør av elementer til Skårerløkka og ser frem til et godt samarbeid med vår nye kunde NP Bygg AS. Det er en stor leveranse som sikrer produksjon for flere ansatte gjennom hele 2024, og inn i 2025. Det er tøft for byggebransjen i disse dager, så det gjelder å finne gode løsninger sammen for å komme i mål, sier salgs- og markedssjef i LSE byggesystemer, Helena Guttormsen. 

 

-          NP Bygg valgte å inngå samarbeid med LSE gjennom en tilbudsfase der vi fant gode løsninger sammen både økonomisk og for produksjon. NP bygg er sikker på at dette er fremtiden for boligbygg når vi ser det i sammenheng med miljø, logistikk, tett bygg og byggetid. Vi ser frem til ett godt samarbeid sier prosjektleder i NP Bygg, Christopher B. Arnesen.

 

 

Stor boligutvikling i Lørenskog 

 

Store deler av sentrale Lørenskog har de siste årene vært under sterk utvikling. Skårerløkka er ett av utbyggingsprosjektene på Lørenskog, der målet er å utvikle et tidligere industriområde til et moderne og bærekraftig boligområde med tilhørende fasiliteter og grønne områder. 

 

Skårerløkka utvikles i forbindelse med nye Triaden kjøpesenter, ved et 8 000 kvm stort parkområde. Her bor du midt i det som blir «nye Lørenskog sentrum» med kaféer, butikker og parker rett utenfor døren. I tillegg har du kort vei både til bylivet i Oslo og turmuligheter i Østmarka.